تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
خريد ميکرومتر

من و ما

خريد ميکرومتر

ميکرومتر چيست؟

ميکرومتر ابزار اندازه گيري بسيار دقيقي است که در جايي که نياز به دقت بسيار زياد باشد از آن استفاده مي شود.  به ميکرومتر ريز سنج نيز مي گويند. با ميکرومتر مي توان داخل، خارج، ارتفاع و ضخامت اجسام را اندازه گرفت. ميکرومتراز لحاظ اندازه گيري نسبت به کوليس دقت بيشتري دارد و  مي تواند يک صدم تا يک هزارم ميلي متر را اندازه بگيرد. اين ابزارهاي اندازه گيري داراي دو مقياس ميلي متري و اينچي هستند.

در ادامه به معرفي انواع ميکرومترها و به خصوص ميکرومتر ديجيتال مي پردازيم، اگر قصد خريد ميکرومتر را داريد يا به اين موضوع علاقه مند هستيد، تا پايان اين مطلب ما را همراهي کنيد.

ميکرومتر داراي دو قسمت کلي ثابت و متحرک است. قسمت هاي ثابت آن فک ثابت، کمانه، خط کش و ضامن نگه دارنده هستند و قسمت متحرک آن از فک متحرک، پيچ جغجغه و غلاف تشکيل شده است. قسمت خط کش آن دو رديفه است که يک رديف شماره دارد و رديف دوم بدون شماره است.

از اين وسيله مي توان براي اندازه گيري داخلي، خارجي ، ارتفاع و ضخامت ورق ها، قطر سيم ها، شيارها، لوله ها، سوپاپها، چرخ دنده ها ، مته ها و… استفاده کرد. بيشتر کاربردهاي اين وسيله در حوزه مهندسي مکانيک است اما در آزمايشگاه ها، ساختمان سازي، مصارف خانگي، ساخت ماشين آلات و… نيز اين ابزار استفاده مي کنند.

انواع ميکرومتر

همان طور که ذکر شد، هر ميکرومتر در سه دسته کلي با توجه به نحوه اندازه گيري قرار دارد که به شرح زير هستند:

ميکرومتر داخلي

اين ميکرومترها شبيه به لوله و مداد هستند و يک طرف  فک ثابت و طرف ديگر مخروط و خط کش اصلي قرار دارند. اين ميکرومترها از لحاظ ظاهري به کوليس شبيه است و همان طور که از نام ان پيداست براي اندازه گيري قطر و ابعاد داخلي قطعاتي مثل سوپاپ ها، مهره ها، لوله ها که خيلي کوچک هستند و با وسايل ديگر نمي توان انها را اندازه گرفت، استفاده مي شوند.  از انواع ميکرومترهاي داخل سنج مي توان به ميکرومتر ديجيتال و ميکرو متر ورنيه(ساده) داخلي اشاره کرد.

ميکرومتر خارجي

ميکرومتر خارجي ظاهري شبيه به قلاب دارد و در جاهايي که اندازه گيري با ساير دستگاه ها  کار سختي باشد از اين وسيله استفاده مي کنند. براي اندازه گيري قطر و يا ضخامت يک جسم از اين ميکرومتر استفاده مي شود. اين دستگاه به نحوي ساخته شده که براي اندازه گيري اجسام بسيار کوچک، هم دقت بالايي داشته باشد و هم استفاده از ان راحت باشد. از انواع ميکرومترهاي خارجي مي توان ميکرومتر ديجيتال، ميکرومتر ورنيه و ميرو متر عقربه اي(پاسامتر) را نام برد.

ميکرومتر عمق سنج

دسته ديگري از ميکرومتر ها که براي اندازه گيري عمق و ارتفاع سوراخ و يا اشياي بسيار کوچک کاربرد دارند، ميکرومترهاي عمق سنج هستند. ميکرومترهاي عمق سنج از لحاظ ظاهري شبيه به حرف T  انگليسي دارند و همچنين مي توان ميله هاي ان را تغيير داد تا براي اندازه گيري ارتفاع هاي مختلف از آن استفاده کرد. ميکرومتر ديجيتال و ميکرومتر ورنيه دو نوع مهم از اين ميکرومترها هستند.

ميکرومتر ورنيه

قديمي ترين و در عين حال ساده ترين نوع ميکرومتر، ميکرومتر ورنيه خارجي که به ميکرومتر ساده و ميکرومتر معمولي و ميکرومتر مکانبکي آنالوگ نيز شناخته ميشود، است. که براي اندازه گيري ابعاد خارجي شيارها، شفت ها و اشيا کاربرد دارد. نوع خارجي اين ميکرومتر  داراي گستره اندازه گيري هر 25 ميلي متر به  25 ميلي متر است. نوع داخلي اين ميکرومتر،که به ميکرومتر سه فک و يا ميکرومتر مدادي يا لوله اي نيز مشهور هست، داراي اندازه گيري هاي متفاوت است که به شرح زير هستند:

  • 3 تا 5 ميلي متر
  • 6 تا 12 ميلي متر
  • 12 تا 20 ميلي متر
  • 20 تا 50 ميلي متر
  • 50 تا 75 ميلي متر
  • 75 تا 100 ميلي متر
  • 50 تا 300 ميليمتر
  • 50 تا 1500 ميليمتر
  • 50 تا 1500 ميليمتر

ميکرومتر ديجيتال

نوع بسيار جديد از ميکرومترها با دقت اندازه گيري بالاتر که در سه نوع عمق سنج، داخلي و خارجي از آن وجود دارد، ميکرومترهاي ديجتالي هستند که استفاده از انها بسيار ساده و آسان است. براي خواندن مقدار اندازه گيري شده مجهز به يک صفحه نمايش است که باعث شده حتي افراد مبتدي نيز به راحتي از آن استفاده کنند. اين دستگاه ها معمولا داراي دقت 0.001 ميلي متر(ميکرون) هستند اما برخي از آنها با دقت يک ده هزارم ميلي متر نيز ساخته شده اند.

ميکرومتر عقربه اي ( پاسامتر)

اين ميکرومترها شباهت زيادي به نوع ديجيتالي دارند و تفاوت انها در اين است که مقدار اندازه گيري شده توسط اين وسيله روي يک صفحه نمايشگر عقربه اي به صورت آنالوگ نشان داده مي شود. اين ميکرومتر ها براي اندازه گيري هاي سري استفاده ميشود تا سرعت اندازه گيري بالاتر رود.

نکات استفاده از ميکرومتر ديجيتال

  • قبل از استفاده از ميکرومتر ديجيتال به خوبي سطح اندازه گيري فک و اسپيندل و پوشش خارجي آن را با يک دستمال نرم نخي تميز کنيد. همچنين سطح قطعه‌اي که قصد داريد اندازه آن را به دست آوريد را با روغن تميز کننده يا با پارچه نرم تميز کنيد.
  • قبل از استفاده، ميکرومتر ديجيتال را روي صفر تنظيم کنيد تا اندازه گيري شما دقيق و بدون خطا باشد. از دکمه خاموش و روشن براي روش کردن ميکرومتر استفاده کنيد و اجازه دهيد عدد صفر روي نمايشگر آن مشخص شود. اگر صفر نشان داده نشد، ضامن را تنظيم کنيد تا عدد صفر را نشان دهد.
  • برخي از ميکرومترهاي ديجيتال داراي دو نوع اينچي و ميلي متري هستند، قبل از شروع به اندازه گيري واحد اندازه گيري مورد نظر خود را انتخاب کنيد.
  • به هيچ عنوان قطعه کار را با دست لمس نکنيد، زيرا عرق دستان شما باعث خطا در اندازه گيري مي‌شود، سطح قطعه کار هميشه بايد خشک و تميز باقي بماند.
  • براي اندازه گيري قطعه کار با استفاده از اين ابزار، ابتدا فک‌هاي آن را چرخاندن جغجغه به دقت باز کنيد. سپس قطعه کار را رو به روي سندان ميکرومتر قرار دهيد و مطمئن شويد ميکرومتر عمود بر سطح قطعه کار قرار دارد. سپس پايه ضامن‌دار را بچرخانيد تا با اسپيندل تماس پيدا کند. ميکرومتر را خيلي محکم روي قطعه کار نبنديد، همين که قطعه مورد نظر بين اسپندل و سندان قرار بگيرد، کافي است. بعد از اندازه گيري از مهره قفل استفاده کنيد تا اعداد بعد از اندازه گيري تغييري نکنند.
  • بعد از اتمام کار ميکرومتر را خاموش کنيد تا طول عمر آن افزايش يابد. همچنين اگر از آن براي مدت طولاني استفاده نمي‌کنيد، بهتر است باتري آن را خارج کنيد تا طول عمر باتري را با اين کار افزايش دهيد. اين وسيله را در جاي خشک و دور از رطوبت نگه داريد.

خريد ميکرومتر ديجيتال

در هنگام خريد ميکرومتر ديجيتال بايد به نوع برند آن دقت کنيد. برند ميتوتويو ژاپن بهترين برند شناخته شده براي ميکرومترهاست. ميکرومتر اينسايز چين و آسميتو چين نيز جز برندهاي معتبر ميکرومترها در جهان هستند. علاوه بر اين، در زمان خريد ميکرومتر ديجيتال به طول عمر باتري آن توجه کنيد. معمولاً ميکرومترهاي ديجيتال بعد از چند ماه استفاده نياز به تعويض باتري خواهند داشت. همچنين مواردي نظير مقدار اندازه گيري شده، ميزان دقت، جنس بدنه، نوع ميکرومتر و… را در زمان خريد ميکرومتر ديجيتال و ساير ميکرومترها مد نظر قرار دهيد تا بهترين انتخاب را داشته باشيد. شما مي‌توانيد براي خريد ميکرومتر ديجيتال، ميکرومتر ورنيه و يا ساير ميکرومترها به صفحه فروش اين محصولات در فروشگاه اينترنتي ميتوتويو ايران سربزنيد و سفارش خريد خود را ثبت کنيد.

عوامل موثر بر قيمت ميکرومتر

به طور کلي عوامل زيادي وجود دارند که بر قيمت ميکرومتر اثر مي‌گذارند. گذشته از نوع، طول مورد اندازه گيري، دقت، جنس بدنه و… بايد به برند آن نيز توجه کرد. با توجه به اينکه ميکرومترها وارداتي هستند، نوسانات بازار ارز نيز روي قيمت ميکرومتر تاثير گذار بوده است.

ما در ميتوتويو ايران تلاش مي‌کنيم بهترين و با کيفيت‌ترين ابزارها را براي شما فراهم کنيم. براي اطلاع دقيق از قيمت ميکرومترها، ويژگي‌ها و کاربردهاي آنها، با کارشناسان ما در وب سايت ميتوتويو ايران در بخش فروش محصولات تماس بگيريد تا شما را براي خريدي مطمئن، به صرفه و مناسب راهنمايي کنند.

 

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 3 ارديبهشت 1402ساعت 14:43 توسط بیم | تعداد بازديد : 31 | |