تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
من و ما

من و ما

آشنايي با ديوار سبز | تعاريف، مزايا، طراحي و اجرا

آشنايي با ديوار سبز | تعاريف، مزايا، طراحي و اجرا

در سال‌هاي اخير استفاده از ديوار سبز در طراحي داخلي و محوطه سازي روند رو به رشدي داشته است. ديوار سبز را با سه وجه به‌هم‌پيوسته مي‌توان شناخت: چيستي؟ چرايي؟ و چگونگي؟ در بحث چيستي به تعريف ديوار سبز و انواع آن مي‌پردازيم. در بحث چرايي با مزاياي ديوار سبز و کاربردهاي گسترده آن آشنا مي‌شويم. در بحث اجرا، چگونگي ساخت گرين وال و پيش‌نيازهاي آن را از ديد يک مجري ديوار سبز بررسي مي‌کنيم. تا انتها با ما همراه باشيد.

 

 

مقدمه

انبوه مزاياي حضور گياهان در محيط پيرامون ما، باعث شده به وجود آن‌ها علاقه‌مند و حتي وابسته شويم. گاهي گياهان را به‌صورت طبيعي و خودرو در محيط اطرافمان مي‌بينيم و بهره‌مند مي‌شويم. گاهي وقت‌ها بر اساس نقشه شهري و توسط شهرداري آن‌ها را در محوطه سازي و طراحي فضاي سبز شهري استفاده مي‌کنيم. گاهي هم در خانه خود گلدان‌هاي کوچکي را پرورش مي‌دهيم و از آن‌ها مراقبت مي‌کنيم. و البته در مواردي هم به کمک متخصصين، گياهان را با سبک زندگي مدرن پيوند مي‌زنيم. در اينجاست که شرکت ايده سبز به‌عنوان طراح و مجري طراحي بيوفيليک در ايران وارد عمل مي‌شود.

ديوار سبز يک روش‌ مدرن براي ايجاد باغچه‌هاي زنده است که بر اساس نياز انسان امروزي شکل گرفته. خانه‌هاي کوچک، طبيعت به حاشيه رفته و آلودگي رو به گسترش ما را مجبور به خلق روش‌هاي بهره‌ورتر کرده. ديوار سبز يک تکنيک با بهرهوري بالا براي طراحي فضاي سبز داخلي و خارجي است. در اين مطلب از سه بعد به بررسي ديوار سبز مي‌پردازيم. چيستي ديوار سبز؟ چرايي ديوار سبز؟ و چگونگي اجراي آن؟

m9_nrcb.jpg

چيستي؟ | ديوار سبز چيست؟

اين تعريفي است که مرکز ديوار سبز دانشگاه استافوردشاير از ديوار سبز يا گرين وال ارائه کرده است:

"يک پوشش گياهي که در مجاورت و يا روي يک سطح عمودي واقع مي‌شود"

اين يک تعريف کلي و کاملاً صحيح است. ديوار سبز يا گرين وال يک ديوار طبيعي يا گاها مصنوعي است که به آن باغ عمودي هم مي‌گويند. ديوار سبز، سازه‌اي است که گونه‌هاي گياهي متنوع به آن متصل شده و يک باغچه متراکم را به وجود مي‌آورند. در ديوار سبز گياهان اغلب در بستر رشدي متشکل از خاک، سنگ يا آب کاشته مي‌شوند. ازآنجايي‌که بيشتر انواع ديوار سبز داراي پوشش گياهي زنده هستند، مجهز به سيستم‌هاي آبياري داخلي خواهند بود. البته گونه‌هاي خاصي از ديوار زنده هم وجود دارد که به سيستم آبياري نيازمند نيست. ما در ديوار سبز خزه‌ اي يا ماس وال نيازي به آبياري نداريم. موضوع آبياري گياهان مصنوعي در ديوار سبز مصنوعي هم که به‌کل منتفي است.

ديوار سبز در انواع نيمه‌هوشمند و هوشمند ساخته مي‌شود. گرين وال هوشمند و فعال اغلب شبيه به ديوارهاي سبز معمولي به نظر مي‌رسد. اما به دليل استفاده از هوش مصنوعي و فناوريهاي نوين اهداف بزرگ‌تري را دنبال مي‌کند. ويژگي اصلي يک ديوار زنده هوشمند، خودکار بودن فرآيند نگه‌داري و پرورش همچنين افزايش بهره‌برداري از سيستم است.

بحث انواع ديوار سبز کمي پيچيده است. ديوار سبز را با سناريوهاي مختلفي مي‌توان گروه‌بندي کرد. مثلاً بر اساس طبيعي بودن يا نبودن! بر اساس ثابت يا متحرک بودن! بر اساس نحوه اجرا! و البته يکي از روش‌هاي گروه‌بندي انواع ديوار سبز بر اساس بستر نگه‌دارنده است که به شکل زير خواهد بود:

  • ديوار سبز کابلي
  • ديوار سبز مدولار
  • ديوار سبز شبکه‌اي
  • ديوار سبز نمدي
  • ديوار سبز هيدروپونيک

چرايي؟ | مزاياي ديوار سبز چه هستند؟

ساخت يک ديوار سبز طبيعي مزاياي زيادي دارد. اول‌ازهمه، نمي‌توان مزاياي بصري و زيبايي ديوار سبز را ناديده گرفت. قطعاً گرين وال مي‌تواند تأثير زيادي در زيباسازي يک محيط شهري ساخته‌شده از بتن و آجر بگذارد. بنابراين جايگزين کردن ديوار سبز با برخي المان‌هاي فضاي سبز داراي بهره‌وري پايين مي‌تواند ايده خوبي باشد. بايد ادعا کنيم که مزاياي ديوار سبز بسيار گسترده‌اند اما مهم‌ترين آن‌ها را در ادامه خواهيد خواند:

  • افزايش ارزش ساختمان

يکي از مهم‌ترين مزاياي ديوار سبز براي ساختمان‌ها و فضاهاي سبز خصوصي، افزايش ارزش مادي بنا است. دکوراسيون سبز به دليل طبيعي و يونيک بودن، ارزش مادي و معنوي بالايي دارد که به ارزش بنا مي‌افزايد.

  • افزايش سرانه فضاي سبز شهري

آلودگي هوا، گرمايش زمين، افزايش روزافزون جمعيت و از بين رفتن منابع طبيعي خطر بزرگي براي نسل‌هاي آينده است. با توسل به معماري سبز و طراحي بيوفيليک مي‌توان اين روند خطرناک را کند و يا حتي متوقف کرد. افزايش سرانه فضاي سبز شهري به کمک اصول معماري سبز يک روش بهينه براي بهبود کيفيت زندگي شهري است.

  • ايجاد تهويه مطبوع در فضاهاي بسته

همان‌طور که مي‌دانيد گياهان در کاهش دماي هوا و حفظ رطوبت محيط نقش زيادي دارند. همچنين کاهش سطح دي‌اکسيد کربن و توليد اکسيژن يکي از فعاليت‌هاي مستمر آن‌هاست. ايجاد يک سيستم سبز مي‌تواند راهکار خوبي براي جايگزيني با سيستم‌هاي تهويه مطبوع فعلي باشد. سيستم‌هاي تهويه مطبوع، هزينه بالايي براي ساختمان رقم مي‌زنند. در ساختمان‌هاي بيوفيليک گياهان با کمترين هزينه و بدون چشم‌داشت نقش يک سيستم تهويه مطبوع را ايفا مي‌کنند. در خانه‌هاي بيوفيليک سيستم هوشمندي براي رشد گياهان فراهم مي‌شود به شکلي که گياه همچون سنگ، سيمان و فلز به جزئي از ساختمان بدل مي‌شود. البته جزئي زنده از آن! در ساختمان‌هاي بيوفيليک يک بازي برد-برد شکل مي‌گيرد که هم گياه از آن بهره‌مند مي‌شود و هم انسان.

  • ايجاد عايق حرارتي و صوتي

همان‌طور که اشاره کرديم گياهان دماي محيط را تعديل مي‌کنند. ديوار سبز مي‌تواند در حکم يک عايق حرارتي عمل کند و مانع هدر رفت انرژي در محيط شود. از سوي ديگر ديوار سبز صداهاي مزاحم محيط را جذب کرده و از آستانه شنوايي ما دور کنند. به‌اين‌ترتيب يکي از مزاياي ديوار سبز را مي‌توان کاهش نويز و صداهاي مزاحم دانست. يک شهر سبز يک شهر آرام و بدون آلودگي صوتي خواهد بود.

چگونگي؟ | نکاتي درباره طراحي و اجراي ديوار سبز

ديوار سبز کاربرد گسترده‌اي در طراحي فضاي سبز و طراحي دکوراسيون داخلي دارد. مي‌توانيد ديوار سبز را در فضاي بسته‌ي منزل، محل کار يا اتاق‌خوابتان داشته باشيد. همچنين مي‌توانيد آن را در فضاهاي باز همچون تراس سبز (تراس گاردن)، پشت بام سبز (روف گاردن) و در فضاي سبز شهري (لنداسکيپ) پياده کنيد. براي ساخت ديوار سبز به چند جزء اصلي نياز داريد. باوجود اين اجزاء مي‌توان يک گرين وال را طراحي کرد و مابقي موارد در درجه دوم اهميت قرار مي‌گيرند:

  • ديواري با موقعيت مناسب
  • يک پنل براي سوار کردن اجزاء گرين وال
  • گلدان
  • بذر يا قلمه گياه موردعلاقه‌تان

اگر فضاي مشخصي براي گرين وال در نظر داريد، شرکت مجري ديوار سبز تناسب آن را با طرح موردنظر شما بررسي مي‌کند. اگر مشکلي براي اجرا وجود نداشت طرح اوليه و نوع ديوار سبز مشخص مي‌شود. گياهان مناسب ديوار سبز تهيه شده و تيم اجرايي دست بکار مي‌شوند. ايده سبز براي پروژه‌هاي خاص امکان طراحي سه بعدي فضاي سبز را نيز در نظر گرفته. به کمک طراحي 3D فضاي سبز شما مدل‌سازي پروژه را پيش از اجرا خواهيد ديد.

مرحله بعدي در پياده سازي ديوار سبز، ايجاد ساختار اجرايي و زيرسازي است. بسته به اينکه ديوار سبز به‌صورت پرتابل باشد يا ثابت فرآيند زيرسازي متفاوت است. گاهي به دليل امکان نشت رطوبت بايستي ديوار يا سطوح را عايق‌بندي کرد. گاهي نيز به دليل مقاومت پايين سطح نگه‌دارنده نياز به مقاوم‌سازي خواهد بود.

گام بعدي در اجراي گرين وال پياده سازي پنل است که مابقي اجزاء روي آن سوار مي‌شوند. ايجاد گلدان يا سلول‌هايي براي پرورش گياه نيز ضروري خواهد بود. در انتخاب گياه مناسب براي ديوار سبز بهتر است که با مجري ديوار سبز خود مشورت کنيد. بسته به شرايط جغرافيايي و ويژگي‌هاي ديوار سبز شما، نوع گياه مشخص مي‌شود. استفاده از گياهان بومي و هميشه‌سبز مي‌تواند انتخاب خوبي باشد تا هم ديوار زيباتري داشته باشيد و هم طول عمر گرين وال افزايش پيدا کند. استفاده از گياهاني چون ياسمن، کروتون، هوستا، مارانتا، ويرزيا، بيلبرجيا، پتوس، سرخس و ... در ديوار سبز مرسوم است. بااين‌حال از تنوع بالايي از گياهان سبز در ديوار سبز مي‌توانيد استفاده ببريد.

صحبت پاياني

کمي خلاقيت و تخصص به شما براي داشتن ديوار سبز موردعلاقه‌تان کمک مي‌کند. شرکت ايده سبز به‌صورت تخصصي درزمينه‌ي طراحي و اجراي ديوار سبز طبيعي و مصنوعي فعال است. ساير خدمات ما شامل محوطه آرايي، طراحي و اجراي روف گاردن يا بام سبز، ساخت پرگولا، آلاچيق و تراس گاردن مي‌باشد. شما مي‌توانيد از طريق شماره‌هاي 09121173266، 09126494926 و 02177245295 با ما تماس بگيريد. رسالت ما افزايش کيفيت زندگي و پياده‌سازي ايده‌هاي سبز همشهريانمان است.

منبع: سايت شماره يک

 

موضوع :
برچسب ها : آشنایی,با,دیوار,سبز,|,تعاریف،,مزایا،,طراحی,و,اجرا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401ساعت 23:47 توسط بیم | تعداد بازديد : 82 | |

پارتيشن شيشه اي: مزايا، معايب و انواع

پارتيشن شيشه اي: مزايا، معايب و انواع

 

 

 

پارتيشن شيشه اي يک نوع ديوار قابل جابجايي است که از شيشه ساخته شده است. اين نوع پارتيشن ها به طور گسترده اي در فضاهاي اداري، تجاري و مسکوني استفاده مي شوند. پارتيشن هاي شيشه اي مزاياي بسياري دارند، از جمله:

 

 زيبايي: پارتيشن هاي شيشه اي مي توانند به فضاهاي داخلي زيبايي و روشنايي اضافه کنند.

 عملکرد: پارتيشن هاي شيشه اي مي توانند به ايجاد حريم خصوصي، کاهش سر و صدا و بهبود جريان هوا کمک کنند.

 انعطاف پذيري: پارتيشن هاي شيشه اي را مي توان به راحتي جابجا و تغيير داد.

 

با اين حال، پارتيشن هاي شيشه اي نيز معايبي دارند، از جمله:

 

 هزينه: پارتيشن هاي شيشه اي نسبت به ساير انواع پارتيشن ها گران تر هستند.

 امنيت: پارتيشن هاي شيشه اي ممکن است در برابر ضربه و شکستگي آسيب پذير باشند.

 

انواع پارتيشن شيشه اي

 

پارتيشن هاي شيشه اي در انواع مختلفي موجود هستند، از جمله:

 

 پارتيشن شيشه اي فريم دار: اين نوع پارتيشن ها داراي يک فريم اطراف شيشه هستند. فريم مي تواند از جنس آلومينيوم، چوب يا فلزهاي ديگر باشد.

 پارتيشن شيشه اي فريم لس: اين نوع پارتيشن ها فاقد فريم هستند. شيشه ها مستقيماً به ديوار يا سقف متصل مي شوند.

 پارتيشن شيشه اي تاشو: اين نوع پارتيشن ها را مي توان به راحتي جمع و باز کرد.

 پارتيشن شيشه اي دوجداره: اين نوع پارتيشن ها داراي دو لايه شيشه هستند که با يک لايه هوا يا گاز عايق جدا شده اند. پارتيشن هاي دوجداره مي توانند به کاهش سر و صدا و بهبود عايق حرارتي کمک کنند.

 

مزاياي پارتيشن شيشه اي

 

پارتيشن هاي شيشه اي مزاياي بسياري دارند، از جمله:

 

 زيبايي: پارتيشن هاي شيشه اي مي توانند به فضاهاي داخلي زيبايي و روشنايي اضافه کنند. شيشه يک ماده شفاف و انعکاسي است که مي تواند نور طبيعي را از بيرون به داخل هدايت کند. اين امر مي تواند به ايجاد فضايي روشن و دلباز کمک کند.

 عملکرد: پارتيشن هاي شيشه اي مي توانند به ايجاد حريم خصوصي، کاهش سر و صدا و بهبود جريان هوا کمک کنند. شيشه مي تواند به عنوان يک عايق صوتي عمل کند و از انتقال صدا بين فضاهاي مختلف جلوگيري کند. همچنين مي تواند به بهبود جريان هوا کمک کند و از تجمع گرما يا سرما در فضاهاي داخلي جلوگيري کند.

 انعطاف پذيري: پارتيشن هاي شيشه اي را مي توان به راحتي جابجا و تغيير داد. اين امر آنها را به گزينه اي عالي براي فضاهاي اداري و تجاري تبديل مي کند که نياز به تغيير در طرح بندي دارند.

 

معايب پارتيشن شيشه اي

 

پارتيشن هاي شيشه اي نيز معايبي دارند، از جمله:

 

 هزينه: پارتيشن هاي شيشه اي نسبت به ساير انواع پارتيشن ها گران تر هستند. اين امر به دليل هزينه بالاي شيشه و فريم آن است.

 امنيت: پارتيشن هاي شيشه اي ممکن است در برابر ضربه و شکستگي آسيب پذير باشند. اين امر به ويژه در فضاهايي که احتمال ضربه به پارتيشن وجود دارد، مانند فضاهاي اداري و تجاري، نگران کننده است.

 

نتيجه گيري

 

پارتيشن هاي شيشه اي يک گزينه محبوب براي فضاهاي اداري، تجاري و مسکوني هستند. آنها مزاياي بسياري دارند، از جمله زيبايي، عملکرد و انعطاف پذيري. با اين حال، پارتيشن هاي شيشه اي نيز معايبي دارند، از جمله هزينه و امنيت.

 

در انتخاب پارتيشن شيشه اي، عوامل مختلفي بايد در نظر گرفته شود، از جمله بودجه، نيازهاي عملکردي و ملاحظات امنيتي.

 

https://social.msdn.microsoft.com/Profile/DaisieAnish2

https://www.pinterest.com/pin/905434700069862818

https://new.express.adobe.com/webpage/5DVdjvRk7NEHf

https://sites.google.com/view/partiran/home

https://instafollowir.wordpress.com/2023/10/23/partiran/

https://www.tumblr.com/daisieanish2

https://myspace.com/daisieanish2

https://disqus.com/by/daisieanish2/about/

https://www.ted.com/profiles/45364444

https://www.behance.net/liyanamays2

https://daisieanish2.livejournal.com/profile

https://www.quora.com/profile/Liyana-Mays-1

https://issuu.com/daisieanish2

https://www.twitch.tv/daisieanish2

 

موضوع :
برچسب ها : پارتیشن,شیشه,ای:,مزایا،,معایب,و,انواع,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 12 بهمن 1402ساعت 2:43 توسط بیم | تعداد بازديد : 5 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد